Finn ut mer - Finn ut mer

Norge er et fantastisk ferieland, og du kan finne nesten alle typer aktiviteter her. Noen ganger må du lete litt mer for å finne drømmeferien, men heldigvis er internettet en god kilde til slik informasjon. Hvis det er en spesiell aktivitet du er interessert i, kan du rett og slett søke på denne aktiviteten og se hva som tilbys.

Besøk reisesider

Norske reisesider er ikke bare for utenlandske turister. Du kan også bruke dem. Vil du vite mer om attraksjoner og aktiviteter i Norge, bør du besøke nettsiden til visitnorway. Der er det utallige forslag til aktiviteter over hele landet. Andre gode reisesider er Tripadvisor og Fjord Tours. Selv om navnene er engelske, har de norske sider i tillegg, og der henvender de seg nettopp til nordmenn på ferie i eget land. Barnasnorge er en nettside som er spesielt tilpasset barnefamilier.

Finn ut mer 2 - Finn ut mer

Andre gode reisesider

Det finnes også flere reisesider som er verdt å besøke, enten for å få tips eller for å bestille aktiviteter. Getyourguide er en av dem, viator er en annen. Begge disse sidene lar deg bestille guidede turer og aktiviteter online. Signaturreise er en nettside som blant annet tilbyr firmareiser i Norge. I tillegg er det mange aviser og nettaviser som kommer med egne ferieguider før sommeren. Les gjerne gjennom dem.

Finn ut mer 1 - Finn ut mer

Snakk med kjente

En god måte å finne spennende reisemål er å snakke med folk du kjenner. Kanskje de vet om et sted som er verdt å besøke. Eller du kan gå på sosiale medier og se hva folk skriver om der. Vær åpen for å prøve nye steder, selv om de ikke er berømte turiststeder. Kanskje du kan besøke noen slektninger et annet sted i landet? Spør dem hva hjemstedet deres har å tilby, og dra på oppdagelsesferd i Norge.