Om oss - Om oss

Vi er et nettmagasin som hovedsakelig skriver om turisme i Norge. Norge er ditt nærmeste ferieland, og kanskje du blir overrasket over alt Norge faktisk har å by på. Utenlandske turister har for lengst oppdaget at Norge er mer enn bare natur. Her finner du en mengde spennende aktiviteter for hele familien, hele året.

Norge er spennende

Om oss 2 - Om oss

Norge er et spennende land, også for nordmenn. For det er stor forskjell på landskap, vær, klima og levesett ulike steder i landet. Og noen ganger kan det være godt å se hvordan folk faktisk lever og tilpasser seg omgivelsene. Turistnæringen over hele landet har også blitt bedre til å tilby andre opplevelser. Internasjonalt blir Norge ofte markedsført med natur og kanskje et par vikingskip, men turister har etter hvert blitt opptatt av mer enn dette. Heldigvis har det dukket opp flere aktiviteter nå, som både passer for utenlandske turister og for nordmenn som ferierer i eget land.

Varierte overnattingsmuligheter

Om oss 1 - Om oss

Ikke minst har Norge veldig mange varierte overnattingsmuligheter. Ja, du kan bo på et luksushotell, eller du kan telte på en våt campingplass, men det finnes så mye mellom disse to ytterpunktene. Som glamping, eller overnatting i en tretopphytte eller i et fyrtårn. Kanskje det heller frister å bo i en gjennomsiktig iglo eller på et landskapshotell? Eller hva med å velge et privat overnattingssted. Har du bobil, bruker du kanskje den, men du kan også dra på bilferie og leie hytter på veien. Eller sykle eller gå til fots mellom ulike hytter og overnattingssteder. Til og med pilegrimsvandring med overnatting i vandrerhjem har blitt populært igjen.

Vi vil rett og slett slå et slag for Norge som ferieland. Det er veldig mange steder å besøke her i landet, og du kan bruke mange år på å utforske landet, ute å gå lei. Dra til et kjent turiststed eller besøk et sted du aldri har hørt om. Du kommer neppe til å angre at du valgte å feriere i Norge.